Kategoriat

RSS

 • Entries (RSS)
  Comments (RSS) • « | Kotisivu | »

  Värikkäitä kameraherkkuja moneen makuun

  admin | Helmikuu 18, 2009

  powershotCanon esitteli oman kevätmallistonsa tänään. Kameramallisto täydentyi kahdeksella uudella    IXUS- ja PowerShot-mallilla, jotka hehkuvat herkullisissa väreissä.

  Kevään aikana myyntiin tulevien uusien kameroiden innovatiiviset uudet ominaisuudet kuten aktiivinäyttö, näkymän- ja silmänräpäytyksentunnistus yhdessä nopean ja tehokkaan DIGIC 4 -prosessorin kanssa, tarjoavat kuvaajalle tien entistäkin parempiin kuviin — myös veden alla. Uusi PowerShot D10 -kamera on iskunkestävä ja vesitiivis 10 metriin asti.

  Kaksi uutta perspektiivinkorjausobjektiivia täydentävät oivallisesti maisema- ja arkkitehtikuvaukseen soveltuvien EF-objektiivien valikoimaa. Kameratuotteiden lisäksi esittelyssä oli runsaasti uutuuksia koti- ja toimistokäyttöön ja mm. PIXMA-mallisto täydentyi kolmella uudella monitoimilaiteella.

  Kotisivu: http://www.canon.fi

  Kategoriat: Kodinelektroniikka, Urheilu & Vapaa-aika, Valokuvaus | No Comments »

  Kommentit