Kategoriat

RSS

 • Entries (RSS)
  Comments (RSS) • « | Kotisivu | »

  Xerox ja Cisco pilvipalveluyhteistyöhön

  admin | Toukokuu 12, 2011

  kumppanuus yhdistää älyverkot sekä tulostuksenhallinnan

  Lehdistötiedote, may 10, 2011 – Alojensa markkinajohtajat Xerox ja Cisco ovat julkistaneet suunnitelmansa yhdistää voimansa tuodakseen kanavakumppaneilleen uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Uudet palvelut yksinkertaistavat ja virtaviivaistavat yritysten IT-infrastuktuurin tarjoamalla pilvipalveluihin perustuvia teknologiaratkaisuja, jotka yhdistävät älyverkot ja tulostamisen samaan pakettiin.

  Yhteistyön avulla Xeroxin tulostuksenhallintapalvelut sekä pilvestä tarjottavat IT-ulkoistuspalvelut (ITO) tarjotaan asiakkaille Ciscon älyverkkojen infrastuktuurin kautta. Yhtiöt mahdollistavat nyt kanavakumppaneillensa ratkaisut, joiden avulla ne voivat laajentaa omien asiakkaidensa jo olemassa olevia IT-investointeja suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamiseksi sekä kustannusten vähentämiseksi.

  Xerox ja Cisco näkevät yhteistyön tuovan IT-sovellukset entistä helpommin käyttäjien saataville. Lisäksi ratkaisujen toivotaan parantavan työntekijöiden tehokkuutta lisäämällä työtä helpottavien sovellusten, kuten mobiilitulostamisen käyttöä. Mobiilitulostamisen avulla työntekijät voivat tulostaa älypuhelimistaan tai muista vastaavista laitteistaan mistä tahansa ja milloin tahansa.

  ”Tämä kumppanuus mahdollistaa Xeroxin ja Ciscon yhteisen, yksinkertaistetun ja yhtenäisen infrastuktuurin. Sen avulla yhdistämme verkkotyöskentelyn, tulostamisen sekä pilvipalvelut”, kertoo Ursula Burns, chairman and CEO, Xerox. ”Yhteistyömme helpottaa yritysten siirtymistä pilvipalveluihin juuri niille parhaiten soveltuvalla tavalla. Lisäksi voimme yhdessä tarjota lisäpalvelut, joita tarvitaan parantamaan tietoturvaa sekä työntekijöiden tuottavuutta.”

  Xerox ja Cisco tekevät yhteistyötä mahdollistaakseen seuraavat ratkaisut:

  ”Ciscon ja Xeroxin pilvipalvelutarjoamien yhdistäminen mahdollistaa vahvan ja toimivan älyverkkojen ja tulostamisen yhdistämisen. Tämä tuo etua yhteisille asiakkaillemme, jotka voivat hyödyntää tätä kyseistä innovaatiota heidän omissa liiketoiminnoissaan, toiminnan ketteröittämisessä sekä kustannusten vähentämisessä. Tämä strateginen yhteistyö luo kanavakumppaneille valtavan mahdollisuuden liiketoiminnan kasvattamiseen erilaisten pilvipalvelukäytäntöjen rakentamisen kautta”, kertoo John Chambers, chairman and CEO, Cisco.

  Saatavuus:
  Xerox ja Cisco tekevät yhteistyötä kanavakumppaneidensa kanssa jälleenmyydäkseen, toimittaakseen sekä hallinnoidakseen Xeroxin julkisia ja yksityisiä pilvipalveluita Ciscon datakeskuksen ja rajattoman verkon arkkitehtuurin kautta. Nämä palvelut, jotka sisältävät IaaS:n, yksityisen pilvipalveluympäristön sekä tulostuksenhallintapalvelut, ovat saatavilla välittömästi ja rajoitetusti Ciscon kanavakumppaneille. Yhteistyön kumppanit aikovat tarjota Ciscon kanavakumppaneille uusia keinoja, joiden avulla ne voivat vähentää kustannuksia sekä kartoittaa asiakkaiden tulostuskäytäntöjä. Xeroxin kanavakumppanit hyötyvät Ciscon älylaitteista (kuten Cisco Smart Care), joiden avulla ne voivat tukea asiakkaidensa verkkoratkaisuja. Xeroxin mobiilitulostamisen -ratkaisuun pääsee käsiksi Ciscon virtual desktop clients- ja Cius tablettien kautta, kun ne ovat yleisesti saatavilla

  Lisätietoja löytyy: http://xerox.com/cisco

  Lisätietoja:
  Ilpo Ahokas, johtaja, Xerox Oy, puh. 040 586 9272, ilpo.ahokas@xerox.com

  Xerox

  Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

  Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

  XEROX®, XEROX and Design® are trademarks of Xerox Corporation in the United States and/or other countries.

  Prices, features, specifications, capabilities, appearance and availability of Xerox products and services are subject to change without notice.

  Kategoriat: Tulostus, Xerox | No Comments »

  Kommentit