Kategoriat

RSS

 • Entries (RSS)
  Comments (RSS) • « | Kotisivu | »

  Xeroxin uudet tulostimet tuovat vauhtia toimistoon

  admin | Toukokuu 12, 2011

  Lehdistötiedote, apr 12, 2011 – Xeroxin uudet Phaser® 4600 ja 4620 mustavalkotulostimet tehostavat toimistojen tuottavuutta. Suurille käyttäjäryhmille suunnitellut laitteet tarjoavat kehittyneitä tulostusominaisuuksia ja jopa 52 tai 62 sivun tulostusnopeuden minuutissa.

  ”Nykypäivän kiireisessä toimistoympäristössä kenelläkään ei ole aikaa odotella asiakirjojen tulostumista”, toteaa Xeroxin tuotemarkkinointipäällikkö Seppo Valjakka. Näiden kahden uuden tulostimen avulla mikä tahansa työryhmä tai toimisto pysyy tehokkaasti ajan tasalla.”

  Xeroxin Phaser 4600 ja Phaser 4620 tulostimien ominaisuudet:

  Phaser 4600 ja 4620 tuotteet ovat ENERGY STAR® merkittyjä ja ne korvaavat Phaser 4510 -tulostimen mustavalkotulostimien luokassa. Molemmille tuotteille on saatavilla sivukohtaisesti laskutettava sopimus ja ne ovat saatavilla välittömästi.

  Lisätietoja:
  Seppo Valjakka, Tuotemarkkinointipäällikkö, Xerox Oy, puh. 0400 473210, seppo.valjakka@xerox.com

  Xerox

  Xerox tarjoaa tuotteita toimistoille ja graafiseen teollisuuteen sekä konsultointia ja ratkaisuja dokumenttien hallintaan ja ulkoistukseen. Xeroxin helmikuussa 2010 ostama ACS-yhtiö laajensi yrityksen tarjontaa lisäksi liiketoimintaprosessien ja IT-ratkaisujen ulkoistamispalveluihin, joita tarjotaan yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille ympäri maailman. Xeroxin 136 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 160 maassa. Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa. Xerox Oy markkinoi Suomessa Xeroxin tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja ohjelmistoja.

  Lisätietoja Xeroxista saat osoitteesta www.xerox.fi

  Kategoriat: Xerox | No Comments »

  Kommentit